Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe site-ul oficial al serverului COBRAPSP.malware-site.www

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareUpLoad

STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
SimpLu
Admin
Admin

Number of posts : 552
Localizare : Zalau
Registration date : 15/07/2008

STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal Empty
MesajSubiect: STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal   STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal I_icon_minitimeDum Aug 17, 2008 8:22 pm

STEAM PRIN SMS !

CUMPARA PRIN SMS

pas 1 trebuie sa downloadezi steamul de pe siteul oficial www.steampowered.com
pas 2 il instalezi
pas 3 dai sus la games activate a product on steam next i agree si apoi trebuie bagat un cdkey
Si MAI SIMPLU pentru toti pentru a achizitiona CD-key.

"Computer Games impreuna cu NETOPIA iti aduc acum posibilitatea de a achizitiona licenta pentru jocul tau favorit : Counter-Strike 1.6 la incredibilul pret de 10$ (fara TVA) trimitand un SMS la 7654 (oferta valabila NUMAI in reteaua ORANGE).

Cum functioneaza?

De pe un telefon mobil activ in reteaua ORANGE trimite un SMS continand cuvantul LICENTA la numarul de telefon 7654.
Valoarea acestui SMS este de 10$ fara TVA si va fi scazut din creditul aferent numarului sau se va regasi pe factura ta la sfarsitul lunii.
In cateva secunde dupa trimiterea mesajului de comanda vei primi un SMS ce contine cdkey-ul de Counter-Strike 1.6.
De pe un numar de telefon se pot comanda maximum 2 licente pe luna. Valoarea SMS-ului nu este returnabila asa ca te rugam sa trimiti cu atentie mesajul. In cazul in care nu ai primit sms-ul de raspuns ce contine cdkey-ul te rugam sa suni la numarul de telefon : 021 529 1717 (apel cu tarif normal)."
Sus In jos
https://cobrapsp.all-up.com
x_puma

x_puma

Number of posts : 35
Localizare : Din`ZoNa [.Ialomita.]
Registration date : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal   STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal I_icon_minitimeDum Sept 28, 2008 1:14 am

Like a Star @ heaven Trimiteti SMS cu incredere !!! Nu este TEAPA !!!

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal Bypumaqi7
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal   STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal I_icon_minitimeSam Apr 11, 2009 11:19 pm

ba da ma ! a facut un prieten de al meu si sia luat steam asa cum zice simplu Wink
si am sa fac si eu as a:P si o sa vezi ca merge cheers
Sus In jos
ReKinu
Admin
Admin
ReKinu

Number of posts : 42
Registration date : 25/05/2009

MesajSubiect: Daca e asa /....   STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal I_icon_minitimeDum Mai 31, 2009 6:38 pm

Daca e asa cum zici cu cd-key e ok ... pt ca asa ceva se gaseste !!! in momentul in care i dau de cap va anunt !!! lol!
Sus In jos
http://www.rekinu.ro
ReKinu
Admin
Admin
ReKinu

MesajSubiect: Stem?   STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal I_icon_minitimeDum Mai 31, 2009 6:56 pm

Era vorba de steam pe aici? Smile) lol! tocmai miam facut unu Smile) .. cd-key .. no cd-key .. conteaza ca am steam Smile) am sa postez si cum se face Rolling Eyes king deci ... care aveti bani de dat pe steam .. cumparativa .. care nu .. puneti mana si va documentati !!! lam rezolvat in 5 min
Sus In jos
al3x
Web Site
Web Site
al3x

Number of posts : 288
Localizare : ALBA-IULIA
Registration date : 05/01/2009

MesajSubiect: al3x   STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal I_icon_minitimeDum Mai 31, 2009 11:46 pm

bv
facetzi si PT mn o coleta si cumparatzimi si mie un STEAM :X
hai ca betzi o bere.................[cand avetzi baniiii:)))=)))]
Sus In jos
ReKinu
Admin
Admin
ReKinu

MesajSubiect: Ba da greu cu voi !!!   STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 5:50 am

acuma va zic ca miam facut steam in 5 min ca eram curios sa vad ce stie face lol! ,,, id meu de steam dinilimandro deci nu e vrajeala !!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal   STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal I_icon_minitime

Sus In jos

STeam # Cumparare Prin SMS # ORiginal
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» asa se cumpara un steam original
» Cum as avea steem original????????
» ID-uri de Steam/Yahoo Counter-Strike
» steam ..... !!!!!!!!!!!!!!
» Cum va puteti Cumpara Steam ....

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum