Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe site-ul oficial al serverului COBRAPSP.malware-site.www

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareUpLoad

steam ..... !!!!!!!!!!!!!!

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
SimpLu
Admin
Admin

Number of posts : 552
Localizare : Zalau
Registration date : 15/07/2008

steam ..... !!!!!!!!!!!!!! Empty
MesajSubiect: steam ..... !!!!!!!!!!!!!!   steam ..... !!!!!!!!!!!!!! I_icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 4:11 am

Dupa ce trimiti la 7654 cu mesajul LICENTA o sa primesti un cod iar cu acel cod il bagi pt a descarca jocu.Codul se baga unde scrie Activate a Product on Steam intri aici si introduci codu iar mai departe e simplu Wink
Sus In jos
https://cobrapsp.all-up.com
me-Ha3dcor3

Number of posts : 15
Registration date : 08/09/2008

MesajSubiect: Re: steam ..... !!!!!!!!!!!!!!   steam ..... !!!!!!!!!!!!!! I_icon_minitimeJoi Sept 18, 2008 12:49 pm

eu stiu o cale mai usoara si mai buna ca sa-ti cumperi steam prin sms.In tri pe siteul urmator: http://computergames.ro/sms/ unde bifezi ce jocuri vrei sa ai cand cumperi steam, iti introduci numarul de telefon in patratelul respectiv si primesti prin sms un cod pe care trebuie sal introduci,iti explica prin sms unde;)
Produsele/pachetele în valoare de 15 și 20 EURO pot fi achiziționate doar din rețeaua Vodafone! cele cu 10 orange:)
Sus In jos
me-Ha3dcor3

Number of posts : 15
Registration date : 08/09/2008

MesajSubiect: Re: steam ..... !!!!!!!!!!!!!!   steam ..... !!!!!!!!!!!!!! I_icon_minitimeJoi Sept 18, 2008 1:42 pm

dak va luati steam de acolo eu va recomand sa alegeti packu counter-strike 1.6+ day of defeat, pentru ca pe langa cele doua jocuri mai primiti si condition zero,condition zero deleted scenes,deathmatch classic,ricochet si team fortress classic. Eu cred k pentru 10 euro merita sa luati acest pack.bft Very Happy
Sus In jos
Counter_Strike

Number of posts : 7
Registration date : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: steam ..... !!!!!!!!!!!!!!   steam ..... !!!!!!!!!!!!!! I_icon_minitimeMier Sept 24, 2008 5:43 pm

nu mai face dublu post ca te ia la rost SimpLu Smile) si iei un ban pe forum aiurea !
Sus In jos
nescafe
Web Site
Web Site
nescafe

Number of posts : 203
Localizare : in baza CT
Registration date : 31/01/2009

MesajSubiect: :))   steam ..... !!!!!!!!!!!!!! I_icon_minitimeSam Feb 07, 2009 2:06 pm

ca te ia la pumni simplu:))=)) am glm
Sus In jos
https://cobrapsp.all-up.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: steam ..... !!!!!!!!!!!!!!   steam ..... !!!!!!!!!!!!!! I_icon_minitime

Sus In jos

steam ..... !!!!!!!!!!!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Vand Steam...
» ID-uri de Steam/Yahoo Counter-Strike
» VAND STEAM
» Cum va puteti Cumpara Steam ....
» asa se cumpara un steam original

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum