Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe site-ul oficial al serverului COBRAPSP.malware-site.www

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareUpLoad

Cum sa va apara serverul preferat cand deschideti CS

In jos 
AutorMesaj
Panthers

Panthers

Number of posts : 25
Registration date : 01/05/2009

Cum sa va apara serverul preferat cand deschideti CS Empty
MesajSubiect: Cum sa va apara serverul preferat cand deschideti CS   Cum sa va apara serverul preferat cand deschideti CS I_icon_minitimeDum Mai 10, 2009 12:25 am

intrati in folderul unde ati instalat cs-ul in folderul cstrike.Cautati apoi resource si aveti acolo GameMenu.res. 
- il deschideti cu notepad si o sa va apara ceva de genu la inceput: 

"GameMenu" 

"1" 

"label" "#GameUI_GameMenu_ResumeGame" 
"command" "ResumeGame" 
"OnlyInGame" "1" 

puneti dupa "GameMenu" 

asta: 
"1" 

"label" COBRAPSP.malware-site.wwwo" 
"command" "engine connect IP LA SV" 

Aveti grija sa modificati apoi "1" de la "label" "#GameUI_GameMenu_ResumeGame" cu "2".Nu pot fi doua tabele pe acelasi rand. Implicit vedeti sa nu aibe si alt label "2".Daca da le decalati cu o unitate(in loc de 2 puneti 3,in loc de 3 puneti 4 si tot asa pana la capat).Atentie: numai daca aveti nevoie schimbati cifrele(daca mai gasiti cifra respectiva si in la alt label)!!.Altfel riscati sa nu va mai apara nimic. 

Astfel cand intrati in cs unde aveti acolo find servers, new game,quit...si ce mai aveti voi...o sa va apara la inceput COBRAPSP.malware-site.www.Tot ce trebuie sa faceti e sa dati click si intrati pe server.Asta va scuteste de dat connect IP LA SV sau sa intrati la favorite si sa dati click acolo. 

Sper sa va placa  

hf. 

PS: Io miam facut sa imi apara acolo numele de la sv in Cs acolo deasupra la New Game si celelalte si merge 100% 
Sus In jos

Cum sa va apara serverul preferat cand deschideti CS
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cum sa va apara serverul preferat cand deschideti CS
» Cum sa apara sv la Internet!!
» Am INscris serverul pe un site!!!
» Cum sa iti pui melodie cand intrii in cs.
» Cum sa va activati CFG cand intrati in CS cu un singur clik

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Counter-Strike :: TuToRiaLe-
Mergi direct la: