Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe site-ul oficial al serverului COBRAPSP.malware-site.www

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareUpLoad

*** 4 ADMINS ONLY!!! ***READ ME!!!***PAY ATTENTION!!!***

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Tikalosu
Web Site
Web Site
Tikalosu

Number of posts : 55
Localizare : Braila
Registration date : 29/12/2008

*** 4 ADMINS ONLY!!! ***READ ME!!!***PAY ATTENTION!!!*** Empty
MesajSubiect: *** 4 ADMINS ONLY!!! ***READ ME!!!***PAY ATTENTION!!!***   *** 4 ADMINS ONLY!!! ***READ ME!!!***PAY ATTENTION!!!*** I_icon_minitimeMier Feb 04, 2009 9:13 pm

Ba` nene, sa moara bibi am si eu o curiozitate...cum kilu` meu se face ca de cateori intru sa joc nu pot sa joc?! Va zic eu de ce: Din cauza lagului nene, laag provocat de "laagari", laagari lasati sa joace pe server de admini, corect?!
Intrebarea mea suna cam asa si este adresata derekt adminilor : DE CE II LASATI FRATZILOR SA JOACE PE SERVER?!?!? PTR CE AVETI ADMIN?! DOAR CA SA JUCATI? Dar eu de ce pot sa joc si sa mai dau kick-uri si ban`uri?! Eu unu, n`am vazut nici un admin sa de`a ban jucatorilor de genu` : Player, No Swear, unnamed. Probabil sa fi fost doar eu atent atunci cand Cobra a spus astora sa li se de`a ban permanent?!
Sa vedem acum comment`uri...si replay`uri, hai adminilor... sa va vad...vreau sa citesc in replay`uri niste explicatii foarte convingatoare...only if you got ball`s if u know what i mean!!
SIMPLU SI COBRA ...se pot lua niste masuri in aceste privintze!?
Sus In jos
buby copilul atomyk
Web Site
Web Site
buby copilul atomyk

Number of posts : 204
Registration date : 19/12/2008

MesajSubiect: buby   *** 4 ADMINS ONLY!!! ***READ ME!!!***PAY ATTENTION!!!*** I_icon_minitimeJoi Feb 05, 2009 10:05 am

poate nu ai vazut tu dar eu nu le mai dau a 2 a sansa daca intra cu nikuri tampite
si cu lagari  trebuie sa se faca din setarile sv
daca are 101 lag kick direct

bafta
Sus In jos
DemoN*mTz

DemoN*mTz

Number of posts : 44
Localizare : comanesti
Registration date : 07/01/2009

MesajSubiect: DemoN   *** 4 ADMINS ONLY!!! ***READ ME!!!***PAY ATTENTION!!!*** I_icon_minitimeJoi Feb 05, 2009 11:39 am

Tikalos poate nai vazut dar eu am dat ban si la lagari si la codati si la Player,unnamed.no swear.dak t nimeresti knd nu sunt p svr nui problema mea..si aqma nu prea am stat p aksa ..knd incepe sc o sa fiu

-=Respect DemoN*mTz=-
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: *** 4 ADMINS ONLY!!! ***READ ME!!!***PAY ATTENTION!!!***   *** 4 ADMINS ONLY!!! ***READ ME!!!***PAY ATTENTION!!!*** I_icon_minitime

Sus In jos

*** 4 ADMINS ONLY!!! ***READ ME!!!***PAY ATTENTION!!!***
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» *** 4 ADMINS ONLY!!! ***READ ME!!!***PAY ATTENTION!!!***

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: DisCuTi ... :: Discuti Generale-
Mergi direct la: