Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe site-ul oficial al serverului COBRAPSP.malware-site.www

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareUpLoad

Bancuri Foarte Tari

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
SmOkE

SmOkE

Number of posts : 29
Registration date : 13/10/2008

Bancuri Foarte Tari Empty
MesajSubiect: :))   Bancuri Foarte Tari I_icon_minitimeJoi Oct 16, 2008 3:52 pm

ncepe școala și învățătoarea verifică dacă elevii știu să numere pînă la 15, cînd ajunge la Bulă, acesta se ridică și spune:
- Păi...1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, as, valet, damă, popă, joker…
Laughing lol!
Sus In jos
COBRAPSP
Web Site
Web Site
COBRAPSP

Number of posts : 115
Registration date : 16/07/2008

MesajSubiect: Re: Bancuri Foarte Tari   Bancuri Foarte Tari I_icon_minitimeSam Feb 21, 2009 5:07 pm

Sa fie clar ca aici la bancuri mai mult de 3 bancuri nu postati si acele 3 sa fie care credeti voi cele mai tari .astept parerile voastre daca santeti de acord cu parerea mea sau astept contraziceri . RESPECTA COBRAPSP.NOBODY.RO CA SA FII RESPECTAT DE WWW.COBRAPSP.FORUMZ.RO
Sus In jos
http://WwW.COBRAPSP.ForumZ.Ro
s.r.L
Web Site
Web Site
s.r.L

Number of posts : 247
Localizare : Zalau
Registration date : 21/10/2008

MesajSubiect: Re: Bancuri Foarte Tari   Bancuri Foarte Tari I_icon_minitimeSam Feb 21, 2009 5:31 pm

mi se pare corect ce zice cobra ca asa uitati ce sa intamplat .cat dublu post au facut
Sus In jos
http://www.cobrapsp.all-up.com
laly

Number of posts : 16
Registration date : 08/02/2009

MesajSubiect: Banc tare rau:))   Bancuri Foarte Tari I_icon_minitimeLun Feb 23, 2009 8:49 pm

Un iepure se gandeste sa faca niste clatite....sta el ce se gandeste si vede ca nu are tigaie....vrea sa se duca la urs sa i ceara tigaia lui sta el si se gandeste cate clatite sa faca
Iepurele zice: fac 100 de clatite i dau 20 la urs 80 imi ramene mie,mai merge ce mai merge iara ba da ursu e prea mare manaca mult i dau lui 60 si imi raman mi 40 ....iar mai merge ce mai merge da ursu asta e nesatul i dau lui 80 si imi raman mie 20 .... ajunge el la Urs acas bate la usa si I zice Ursului: Auzi mai ursule ia mai daten ups mea cu tigaia ta cu tot ca nu mai fac nici o clatita=)))=)))Smile))Smile))Smile))Smile)) lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bancuri Foarte Tari   Bancuri Foarte Tari I_icon_minitime

Sus In jos

Bancuri Foarte Tari
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» FOARTE MARE PROBLEMA
» link foarte bun pentru un sv
» Filmulete tari cu cs !!!
» Mno dak gasiti fantoma sunteti cei mai tari ;))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: DisCuTi ... :: Discuti Generale-
Mergi direct la: