Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe site-ul oficial al serverului COBRAPSP.malware-site.www

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareUpLoad

cum poti da ban fara admin pe server !

In jos 
+5
Telemea
eq <3iulya.;x.s1ku
pisy
D1ss3l1n
SimpLu
9 participan?i
AutorMesaj
SimpLu
Admin
Admin

Number of posts : 552
Localizare : Zalau
Registration date : 15/07/2008

cum poti da ban fara admin pe server ! Empty
MesajSubiect: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 3:30 am

O modalitate mai simpa de a da ban la o persoana in momentul in care nu este admin pe server este urmatoare .... !!!!

1. Scrieti : vote ..... in consola - vor aparea toate nickurile urmate de un cod format din 4 cifre EX: eu joc codat pe server ..... reliever 4956
2. Pt a da ban : minim 3 pesoane care joaca in echipa cu acel codat trebuie sa scrie in consola : vote ( cifrele care sunt in dreptul nick-ului jucatorului codat !! luand exemplul nostru : vote 4956
3 Dupa ce vor vota minim 3 playeri ... codatu v-a primi ban permanent direct din server .... !!!!

Gl & Hf
Sus In jos
https://cobrapsp.all-up.com
D1ss3l1n

D1ss3l1n

Number of posts : 38
Registration date : 28/07/2008

MesajSubiect: Re: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeLun Iul 28, 2008 8:18 am

Bha Nu TreBuIa Sa ZiCI AstA Smile) Ca Mai SUnt SI PlaYeri CaRe Nu Se SUporTa InTre Ei Very Happy Si LA 3 Pac Sad(
Sus In jos
SimpLu
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeLun Iul 28, 2008 4:45 pm

Stai linistit Wink Smile)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: buby   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeJoi Aug 21, 2008 11:21 am

am incercat eu cand eram pe celalant sv(care iam facut comanda de sicriu ca moare cat de curand)dar nu a vreut nimeni sa scrie in consola.cred ca multa lume nu crede
Sus In jos
pisy

Number of posts : 34
Registration date : 14/08/2008

MesajSubiect: Re: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeVin Aug 22, 2008 2:24 pm

buby copilul atomyk a scris:
am incercat eu cand eram pe celalant sv(care iam facut comanda de sicriu ca moare cat de curand)dar nu a vreut nimeni sa scrie in consola.cred ca multa lume nu crede
..
are dreptate buby:))
Sus In jos
SimpLu
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeVin Aug 22, 2008 3:29 pm

ma rog ... Smile)
Sus In jos
eq <3iulya.;x.s1ku

Number of posts : 21
Registration date : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeVin Aug 22, 2008 10:01 pm

merge dar trebuie sa scrie toti si un admin mic sa valideze.Wink
Sus In jos
SimpLu
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeSam Aug 23, 2008 3:41 pm

aha .... nu stiam eu dc nu imi iese Smile))
Sus In jos
pisy

Number of posts : 34
Registration date : 14/08/2008

MesajSubiect: Re: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeSam Aug 23, 2008 10:27 pm

Very Happy
Sus In jos
Telemea

Telemea

Number of posts : 10
Registration date : 01/10/2008

MesajSubiect: Re: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeLun Oct 06, 2008 10:00 am

Daca esti singurul care scrie id-ul respectiv, poti eventual sa dai kick-uri. Dar din cate am vazut eu merge doar daca id-ul respectiv este un numar de la 3000 si ceva in sus, pentru ca am incercat si pe id-uri mici (ex. 134/1000) si nu mergea comanda. Oricum e beton faza daca nu sunt admini pe server si nu se abuzeaza de comanda.
Sus In jos
OVIDYU_Tecuci

OVIDYU_Tecuci

Number of posts : 11
Registration date : 12/01/2009

MesajSubiect: Re: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeDum Ian 25, 2009 12:15 pm

e bine de stiut... de multe ori atunci cand nu este un admin pe server codatii is fac de cap... asa au si jucatorii o mica parte din dreptul de a da bann Basketball
Sus In jos
al3x
Web Site
Web Site
al3x

Number of posts : 288
Localizare : ALBA-IULIA
Registration date : 05/01/2009

MesajSubiect: al3x   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeMar Feb 03, 2009 3:14 pm

e tare Smile)Smile)Wink

bft

ReSpEcT al3x
Sus In jos
Allah???

Allah???

Number of posts : 29
Registration date : 27/02/2009

MesajSubiect: Re: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeVin Feb 27, 2009 6:31 pm

cand dai la vote eu stiu ca doar kick primeste scri vote si numarul userului pe care vrei sa-l dai afara
Sus In jos
SaRuToBy

SaRuToBy

Number of posts : 35
Localizare : BUCURESTI
Registration date : 28/02/2009

MesajSubiect: Re: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeJoi Mar 19, 2009 7:28 pm

cum man sa nu sti ca mere comanda
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitimeSam Apr 11, 2009 11:21 pm

ai dreptate alex e tare lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cum poti da ban fara admin pe server !   cum poti da ban fara admin pe server ! I_icon_minitime

Sus In jos

cum poti da ban fara admin pe server !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cum sa schimbi mapa fara admin
» Cum sa redirectionezi de pe server pe alt server
» Afla cati jucatori poti tine pe banda de Internet!
» Afla cati jucatori poti tine pe banda de inernet
» Schimbare logo fara program

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Counter-Strike :: Secrete Counter-Strike-
Mergi direct la: