| Bancuri de tot rasul.... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Bancuri de tot rasul.... Mar Sept 30, 2008 3:06 pm | |
| Un om intra in dormitor cu o capra in brate. Sotia lui era intinsa pe pat, citind o carte. Omul spune: -Uite draga asta este vaca pe care o f*t cand tu ai migrene. Sotia raspunde: -Daca n-ai fi asa de ups poate ai realiza ca aceasta este o capra. La care omul zambeste: -Daca n-ai fi asa de proasta ai realiza ca vorbeam cu capra. (mass) scz de mass0 prea tare=)))) ) |
|
| |
SimpLu Admin
Number of posts : 552 Localizare : Zalau Registration date : 15/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri de tot rasul.... Mar Sept 30, 2008 3:13 pm | |
| VAND NEVASTA !!!! AN FABRICATIE: 1983, Al doilea proprietar, certificat in regula, productie autohtona CULOARE: roscata, DOTARI (full option): suspensii super, portbagaj mare, faruri bleu-ciel, grila radiator rosie bombata, air bag-uri frontale excelente, STARE FUNCTIONARE: f. buna, putin uzata (cam de 2 ori pe saptamana; da' duce mult mai mult) CAI PUTERE: ooh my God !!! ( poa' sa tina o herghelie) STARE CAROSERIE: putin atinsa - a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat (daca sunt sau nu sunt acasa ) si a intrat in ea; in urma accidentului el a fost grav avariat, iar ea a suferit doar niste atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se repara. PRET: negociabil, O dau cu tot cu accesorii: unu de 3 ani si una de 5 ani. ROG SERIOZITATE !!!.. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: buby Dum Oct 05, 2008 8:00 am | |
| Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului: - Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota? - Profesorul: Da. - Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal? Se gandeste profesorul.... nu stiu, si ii mareste nota. Studentul raspunde: - Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal. |
|
| |
SimpLu Admin
| Subiect: Re: Bancuri de tot rasul.... Lun Oct 06, 2008 3:16 pm | |
| =))) | |
|
| |
hix
Number of posts : 22 Localizare : Zalau Registration date : 15/09/2008
| Subiect: :D Lun Oct 06, 2008 10:46 pm | |
| Un om sparge o banca si ia cativa ostateci. Intreaba agresiv pe primul retinut : - Spune-mi, m-ai vazut jefuind banca? -Da! Fara sa mai stea pe ganduri ii trage un glont in cap. Il ia pe al doilea ostatec si il intreaba acelasi lucru. Acesta raspunde: -Eu nu te-am vazut dar te-a vazut nevasta-mea! | |
|
| |
hix
Number of posts : 22 Localizare : Zalau Registration date : 15/09/2008
| Subiect: Manelos Lun Oct 06, 2008 10:47 pm | |
| Culmea manelistilor : Sa conduci o masina fara numar.. fara numar.. fara numar.. | |
|
| |
x_puma
Number of posts : 35 Age : 34 Localizare : Din`ZoNa [.Ialomita.] Registration date : 21/09/2008
| Subiect: Re: Bancuri de tot rasul.... Mar Oct 07, 2008 3:58 am | |
| | |
|
| |
SimpLu Admin
| Subiect: Re: Bancuri de tot rasul.... Mar Oct 07, 2008 12:20 pm | |
| care o are aia cu "Halba ca zapada" ? ) | |
|
| |
SmOkE
Number of posts : 29 Registration date : 13/10/2008
| |
| |
SimpLu Admin
| Subiect: Re: Bancuri de tot rasul.... Mier Oct 15, 2008 2:57 pm | |
| =))) E tARE ) | |
|
| |
SmOkE
| Subiect: Salz Mier Oct 15, 2008 3:58 pm | |
| -Un oltean si un moldovean faceau autostopul. La un moment dat, trece o masina pe langa ei cu viteza si, dand intr-o balta, ii stropeste pe amandoi din cap pana-n picioare. Moldoveanul i spune olteanului: -Daca eram in Moldova, asa ceva nu s-ar fi intamplat. Soferul ar fi coborat, si-ar fi cerut scuze, te-ar fi dus acasa, ti-ar fi dat de mancare si te-ar fi rugat sa ramai peste noapte. Olteanul, mirat, intreba: -Ti s-a intamplat tie asa ceva??? Moldoveanul: -Nu mie, nevesti-mii! =)) Mai vreti ? | |
|
| |
SimpLu Admin
| Subiect: Re: Bancuri de tot rasul.... Mier Oct 15, 2008 3:59 pm | |
| aha ! CU placare ) :X | |
|
| |
SmOkE
| |
| |
SimpLu Admin
| Subiect: Re: Bancuri de tot rasul.... Mier Oct 15, 2008 4:05 pm | |
| =)) Sincer imi plac bancurile astea ! Fa tew rog un topic "BANCURI TARI" si baga mai multe ! TANKS ! | |
|
| |
SmOkE
| |
| |
SimpLu Admin
| Subiect: Re: Bancuri de tot rasul.... Mier Oct 15, 2008 5:01 pm | |
| Stai linistit | |
|
| |