| ups server gol | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: ups server gol Lun Aug 25, 2008 11:57 pm | |
| [b][i]loloi nui nimeni pe sv :?:cum e posibil asa ceva? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: buby Mar Aug 26, 2008 10:33 am | |
| mai faceti si voi reclama,mai trimiteti si voi massuri ca eu iam disperat pe asti din lista mea |
|
| |
Iulya
Number of posts : 15 Registration date : 14/08/2008
| Subiect: Re: ups server gol Mar Aug 26, 2008 10:29 pm | |
| U silvia poti sa mergi sa joci pe bestial sau mai bine vezi de casa si copil...ca nu prea faci asta...sau si mai bine...pune mana pe o carte ca ai ajuns la 29 de ani sa gandesti mai slab ca ala mic;) nu este o jignire...crede-ma...sunt niste sfaturi prietenesti;) pa;) Apropo...sper ca nu incepi si aici cu amenintarile cu bataia...ca iti spun eu unde ma doare de amenintarile tale | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: buby Mier Aug 27, 2008 7:51 am | |
| silvia daca ai copil mik dal la fotbal cu mine dar sa aiba cal putin 7-9 ani si daca esti din galati in primul rand.si fara violenta.va rog |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: ups Joi Aug 28, 2008 10:51 am | |
| Mda iulya veziti de ciorba ta ma baiatule si mai lasa-ma cu varsta ca nu conteaza si in primul rand cand te-am amenintat eu vreodata a? Sti sa minti foarte bine vad. Cum se face ca te dai aceasi persoana ca si pisy a? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: buby Joi Aug 28, 2008 10:54 am | |
| upssss iulya este baiat.nui frumos sa minti iulya sa te dai drept fata.pacat.aveam incredere in tine |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: ups Joi Aug 28, 2008 10:59 am | |
| Mda e baiat si pisy e prietena lui de aiai se da asa important. In fine nui treaba mea dar am observat cand mi-a dat web camera si am vazuto,si cand i-am cerut hi5 lu pisy aceias persoana |
|
| |
pisy
Number of posts : 34 Registration date : 14/08/2008
| Subiect: Re: ups server gol Joi Aug 28, 2008 1:17 pm | |
| lol mai baiatule (silvia) cu mine nu ai vb niciodata .. Ps: eu nu am hi5=)) doar iulya :-j:-j | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: ups Joi Aug 28, 2008 1:22 pm | |
| Ai vb cu mine numai ca nu sti tu pe cine sa minti |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: buby Joi Aug 28, 2008 1:26 pm | |
| sa inteleg ca si silvia este fata.hmmmmm |
|
| |
pisy
Number of posts : 34 Registration date : 14/08/2008
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: buby Joi Aug 28, 2008 3:31 pm | |
| eu va rog din suflet sa terminati cu certa si daca tot aveti de gand sa tastat,i faceti reclama si dati masuri la voi din lista.spuneti ca se dau admini gratis vedeti voi.nu va invat eu si poate reusim sa facem ceva cu sv asta si forumul.va rog .multan fain |
|
| |
Iulya
Number of posts : 15 Registration date : 14/08/2008
| Subiect: Re: ups server gol Vin Aug 29, 2008 1:29 am | |
| silvia..la faza asta m-ai dat rau pe spate =))hai sa iti zic ceva..eu cred ca baiatul de aici u esti ) pt ca sincer o femeie cu copil la 30 de ani...nu ar lasa copilul de izbeliste in favoarea unui joc de 2 lei...ba mai mult cred ca de 2 lei esti si tu, asta pt ca daca ai fi femeia care te dai , ai fi una de cea mai joasa treapta..si hai sa iti zic si dc...limbajul si comportamentul tau de strada lasa de dorit si nu este unul de femeie de 30 cu copil;) Am auzit povesti cum ca te-ai fi dus la gratar cu maxim..? parca..ceva de genu...eu cred ca v-ati inteles amandoi;) sau poate sunteti prieteni...sau chiar rude...si sincer...chiar nu ma intereseaza baiat sau mahalagioaca ce oi fi...e problema ta...pe svr asta cand esti vazuta fuckoff!!!! atata am avut de zis... PA BIRJARO (BAIATULE) SAU CE NAIBA TE MAI CREZI U!!! | |
|
| |
SimpLu Admin
Number of posts : 552 Localizare : Zalau Registration date : 15/07/2008
| Subiect: Re: ups server gol Vin Aug 29, 2008 2:30 pm | |
| GATA !! ajunge ! Nu vreu cearta ! Deocamdata nu am net acasa si nu ma pot ocupa de Server | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ups server gol | |
| |
|
| |
| ups server gol | |
|